Kannattavinta Yliopistojalkapallo-vedonlyöntijärjestelmiä

Mutta NFL ei ole ainoa liiga, joka on saanut vedonlyöjien huomion. Uskon vahvasti, että spartalaiset pelaavat edelleen paremmin pallon molemmilla puolilla kauden edetessä. Sääntö # 3 - kulut on optimoitava, ihmiset haluavat saada tarpeeksi rahaa ostaaksesi kauniita koteja, tehokkaita autoja ja loistavia lomia. Luonnollisesti useimmat ihmiset valitsevat NFL-vedonlyönnin jalkapalloa. Tämä on potentiaalinen alue, joka hyötyy reunasta, koska paikallista mediaa ja fanisijoituksia on runsaasti, vaikka valmentajien ei vaadita antamaan kättään. Hän lähettää päivityksiä sähköpostitse kauden edetessä.

Vaikka tämä etenkin trendisuositus ei todennäköisesti ole riittävän vahva itsenäiseksi otoksen kokoon liittyvien ongelmien vuoksi, se voi toimia vahvistuksena päätöksessäsi ottaa haltuun tällaisten ryhmien hallinto, jos trendi vastaa intuitioasi tai ensisijaista tutkimusanalyysiä.

7) Tennessee (-0. Ne ovat erittäin tärkeitä valmistelussa - voit alkaa laittaa joukkueet oikeaan perspektiiviin. Jos kävit pienemmässä koulussa, kuten FCS/Division II -laitoksessa, kouluun ei ehkä ole paljon panostuksia. Sinä olet asiantuntija, ja asiantuntija esiintyy aina urheiluvedonlyönnin kärjessä. Joillakin konferensseilla on konferenssimestaruus; toiset eivät. Napsauta tätä lukeaksesi!

Rahalinja näyttää paljon pistepisteeltä, koska se käyttää sanojen ja numeroiden yhdistelmää kertoimien ja muiden vedon tietojen esittämiseen. Tämäntyyppinen vedonlyönti mahdollistaa enemmän toimia ja voi pitää pelaajat enemmän pelissä. Ennen kuin oddsmakerit oppivat odottamaan kokonaismäärän vapauttamista, voimme jatkaa pääomittamista.

Kuinka voittaa jalkapallo-vedonlyönnillä - Jos jalkapallo-vedonlyönti olisi paikallinen uima-allas, liian monet vedonlyöjät olisivat kaatamassa matalassa päässä. Kuten parhaiten voin kertoa, hänen logiikkaan kuuluu alakoirien poiminta yksinkertaisesti siksi, että he ovat alakoiria. Tämä tarkoittaa, että jos lyöt vetoa LSU: lta ja he voittavat pelin, 100 dollarin veto maksaa 200 dollaria. Tämä olisi sama kuin pelaajan lukion uran tilastotietojen käyttäminen vastustajia vastaan, jotka eivät koskaan pelaa toista napsautusta lukion valmistuttuaan.

  • 0% - pitäisi kiinnittää kiinnostuksesi.
  • Varo ansoja.
  • Mahdollisesti läheisissä kilpailuissa harkitse huolellisesti kunkin joukkueen potkupeliä ja sitä, miten se voi vaikuttaa joukkueen loukkaavaan tulokseen.
  • Kaksi viimeistä vinkkiä korostavat tarvetta keskittyä pelitilanteeseen, ei pelkästään joukkueisiin, tilanteeseen, jossa peli tapahtuu.

Historiallisen Yliopistojalkapallojen Voitotietojen Analysointi

Vedonlyönti yliopistojalkapallosta on täysin laillista New Jerseyssä. Uudet jäsenet voivat saada 25%: n liittymisbonuksen, jonka arvo on tällä hetkellä jopa 1000 dollaria. Tilit, futuurit katsovat tulevaisuuteen "lukita" tulevaisuuden hinnan tai yrittää ennustaa, missä jotain on tulevaisuudessa; siitä syystä nimi. Hän oli MBA-tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden koordinaattori paneelille, jonka parissa olin tänään vedonlyönnin maailmassa.

Toimitetut iGaming-tuotteet

Sen sijaan he toivovat saavansa tarpeeksi suuria voittoja voidakseen sijoittua maan parhaimpiin kauden loppuun mennessä. Sen sijaan, että takertuisit viikoittaiseen hypeen, useimmat vammaiset käyttävät asetettuja järjestelmiä ja strategioita yksilöimään erityiset tilanteet, joissa panostaa. Tämä oli toinen vuosi, jolloin esiintyin konferenssissa, ja opiskelijayhteyshenkilöiden tapaaminen on yksi kohokohdista. Tietäen, että ajan mittaan molemmin puolin voittosuhde on 50%, hännään vedonlyönti johtaa aina tappioihin, kun taas päät ansaitsevat valtavat voitot näillä kertoimilla.

Määritelmän mukaan sitä ei tapahdu isossa pelissä. Muistatko, mitä sanoimme aiemmin laatuvalikoimasta? Matkustaminen ja pelaaminen kahden päivän välein tai niin ei ole helpoin tapa tehdä ammattiurheilijoille. Kuvittele nuorten tiemaksu. Maallikkojen mukaan joukkueen 2.O voitto yhteensä kertoo kunkin pelin kumulatiivisen voitto-odotuksen kauden aikana. Miksi valita yliopistojalkapallon vedonlyönti NFL: n yli?

Indiana vs. nro 25 Michiganin osavaltio

Rees, täyttäessään loukkaantuneen Everett Golsonin, suoritti vain yhden siirron viimeisissä yhdeksässä yrityksessään, heitti yhden kauhean sieppauksen ja pelasi ikään kuin hänet olisi merkitty tainnutuskranaatilla koko toisen puoliajan ajan. Jossain vaiheessa sinun täytyy vain laittaa rahaa alas ja alkaa hankkia kokemusta. 5 - Tämä tarkoittaa, että Bulldogit ovat 3. Useimmat joukkueet sijaitsevat keskilännessä. Aloittaminen vie äärimmäisen kärsivällisyyttä ja kunnollisen rahapelin, mutta jos sinulla on sellaisia ​​asioita, se on erittäin tuottoisa sijoitus. On olemassa monia syitä, joiden vuoksi tietyt valmentajat ovat hyviä voittamaan jatkuvasti levityksen. He tappoivat minut. Tiesimme sinun olevan.

”Joissakin tapauksissa joudut valitsemaan yli 80 pistettä pelistä tai alle, ja yleisö jaetaan. Tässä on kuusi tehtävää. Tässä vaiheessa sinun pitäisi aloittaa prosessisi katsomalla vedonlyöntilinjojen yli, pisteet leviää ja nähdä missä reiät ovat. Levityksestä riippuen nämä pelit tarjoavat suuren arvon. NFL EI ole sama kuin yliopistojalkapallo. Voit esimerkiksi ostaa ESPN + -tilauksen ESPN: ltä. Konferenssi ei ole pelannut konferenssin mestaruuden peliä.

Viimeisimmät Kertoimet

Lähes kaikki vedonvälittäjät ja uhkapelisivustot tarjoavat laajan valikoiman vedonlyöntimarkkinoita NFL: ssä, ja liigasta on runsaasti saatavilla olevaa tietoa. Nämä pelit ovat tietyllä tavalla samoja kuin kaikki muut jalkapallopelit - sinun on silti siirrettävä palloa kentältä alas ja siirrettävä se loppualueelle useammin kuin vastustajasi. Jos luulet heidän tulevan junahylyksi, lyö vetoa alla.

Sponsorit

Facebook näyttää tietoja, joiden avulla voit ymmärtää paremmin sivun tarkoitusta. Jos sinulla on onni hallita konferenssi, voit katsoa laajentamista muualle. Siellä on taipumus olla enemmän arvoa suuremmille lukuille, ylimääräisille pisteille ja ylimääräisille yardage-rekvisiiteille, etenkin isojen 12 joukkueelle.

Tässä on ongelma, jonka monet ihmiset kaipaavat. Kaikki ajattelevat, että lumi ja sade ovat kielteisiä olosuhteita, jotka estävät rikoksia pisteyttämästä, mutta todellisuudessa olen löytänyt tuulen suurimman vaikutuksen. Gsc - coca cola, israel ja Seychellien tasavalta, paras indikaattori 60 sekunnin ajan binaarivaihtoehtojen tappajakatsaus toivottavasti johtaa vetyä kuin binaarinen. Ne ovat usein heidän joukkueensa x-tekijä - ero niiden välillä, joiden on ajaa 75 ja 65 jaardia päätealueelle. Opi kuinka raketa ylimääräisellä käteisellä muutamalla kosketusnäytön kosketuksella., youTube-kumppanina ansaitset rahaa eri tavoin. Tarkoittaako tämä, että sinun pitäisi mennä ulos ja lyödä vetoa jokaisesta pienestä kokouspelistä, johon voit saada käsiisi? He ovat Colorado State, Southern Miss, Miami, NC, Maryland, Ilmavoimat, South Carolina, Virginia Tech, Kentucky ja Oklahoma. Mitä enemmän vetoja lisätään Parlayen, sitä suurempi potentiaalinen voitto. Yliopistojalkapalloilun handicapperimme tarjoavat 5 alla olevaa vinkkiä, joiden avulla voit ajatella terävää ennen panosten asettamista.

Jos valitset liian raskaan suosikin, et ehkä saa palkkioita, jos voitat vain yhden kortin voiton tuottamiseksi.

Kohtalevitys Vedot

Stanford kohtaa Rice: n Sydneyssä, Australiassa viikolla 1. Oikein ja loogisesti käytyinä kyselyistä voi olla hyötyä vedonlyöjien kannalta - etenkin niille, jotka eivät kiinnitä erityistä huomiota yliopistojalkapalloon. Ja CNBC: n mukaan vedonlyöjien velat ovat vuosittain 60–70 miljardia dollaria laittomista palkoista yliopistojalkapalloilusta.

Joukkueet ovat vain kaksinumeroisia alakoiria, koska he ovat huomattavasti huonompia kuin vastustajansa, tai tekemisissä vammojen kanssa, tai pelaamalla Alabamaa, tai Charlie Weisin ohjaamana.

Laita koko paketti yhteen, jauhaa joukkueet muutaman joukkoon ja luo uusi voittava yliopistojalkapallo-lauantai.

Ota Yhteyttä

Täydellisessä maailmassa (heille) heillä olisi rajaton määrä ihmisiä, jotka voivat työskennellä löytääkseen täydelliset linjat kaikille vedolle. Tämä tarkoittaa vain sitä, että olet kaatumassa, kun lähestymistapa taantuu keskiarvoon. Pudotuspelijärjestelmä on ollut käytössä vuodesta 2020 lähtien, ja kaikki pelit esitetään ESPN: ssä. Kaikille leviämisille alakoira merkitään “+”, kun taas suosikki merkitään “-”. Tämä johtaa alakoiran tässä esimerkissä. Pisteytys on paljon enemmän, koska puolustus ei ole läheskään yhtä hyvä. Kannustimena tarkistamme nyt YKSI näistä strategioista perusteellisesti: Se on hiukan kovempi +7: ssä, mutta silti noin 31% joukkueista, jotka pelaavat pelin +7: llä, voittavat pelin suoraan.

SAS-blogi

Mahdollisuus navigoida verkkosivustolla helposti ja löytää etsimäsi helposti on erittäin tärkeää, varsinkin jos olet uusi vedonlyönti yliopistojalkapalloa varten. Jos pidit järjestelmästä, tiedä, että se on vain yksi 17: stä jatkuvasti kannattavasta NCAAF-kehityssuunnasta, joita meillä on tietokannoissamme. Niin monien muiden joukkueiden kanssa on tietysti enemmän pelejä, joihin on panostettava. 09 (20 000 000 dollaria) 27 826 dollaria.

Yksi merkittävä poikkeus tähän sääntöyn on NFL. Siksi nämä vedot onnistuvat todennäköisemmin, mutta voitot ovat pienempiä kuin Parlay. Tähän voi liittyä kourallinen muita vetoja, kuten kokonaisveto ja rahalinjan veto. Se on tonni pistettä, jopa Alabamalle. Pitkäaikainen pelaaminen tällä tavalla johtaa aina kokonaismenetyksiin. Alle 45, Stanford-USC. Tämä voi johtaa melko pehmeisiin viivoihin, joiden arvo on helppo havaita. Olet ehkä nähnyt parlay-vedon, joka oli esillä elokuvassa Silver Linings Playbook (tai lukenut sen kirjassa), jossa Pat Solitanon isä, Patrizio Sr.

Jalkapallo

Siksi näet vain NY- ja PA-pelilinjat NJ: n urheilukirjoissa. Se tarkoittaa yhtä fantastista asiaa - kilpailupelejä. Puoliaikakertoimet ovat myös erittäin suosittuja NCAA: n jalkapallo-vedonlyöjien keskuudessa.

Uuden jalkapallokauden alussa virkistys vedonlyöjien on taipumus ylireagoida siihen, mikä toimii ja mikä ei toimi. Ennen kuin jatkamme, meidän on mainittava, että olemme todella raaputtaneet pintaa vain CFB: n ja NFL: n välisten erojen suhteen ja kuinka nämä erot vaikuttavat asioihin vedonlyönnin kannalta. Esikauden edetessä olevat joukkueet ovat yleensä voimamiesjoukkueita, jotka palauttavat suuren määrän tärkeimpiä pelaajiaan. 65%: n voittoprosentti tuottaa joitain vakavia tuottoja, joten varmista, että lyöt vetoa underdogille ja ota pisteitä, kun näet tämän tilanteen tapahtuvan. He viettävät sesonkiajan ulkopuolella ja/tai ennen kausia keräämällä tietoja aiemmista uhkapelilinjoista ja tilastoista sekä tuloksista, joihin he ovat yleisimmin sidoksissa, ja etsivät skenaarioita, joissa historia todennäköisesti toistuu. 6) Stanford (-0. Yksi osallistujista ei osallistunut liialliseen pisteytykseen. Lupasin palauttaa heidät heti.

Voit saada arvon +150 -110 sijasta tai lähellä sitä. Otajat vaihtelevat urheiluvedonlyönnistä urheiluvedonlyönnistä, ylin pisteen alennus on 7. Tässä artikkelissa Loot kuvaa rajoituksia arvioitaessa joukkueita ikään kuin itsenäisesti ja osoittaisi meille, kuinka kahden joukkueen silmämääräinen laskenta on todella avain. Uusi USC-aloittelija Kedon Slovis heitti viime viikolla kahdeksan passia, joihin sisältyy sieppaaminen, joten tuomaristo on edelleen selvillä siitä, kuinka troijalaisten rikokset suojelevat häntä keskustassa. Unohdin "Voi tällä joukkueella on hyvä puolustaja ja hän on saanut 40 pistettä pelistä ja he pelaavat huonoa joukkuetta".

Vaikka yliopistojalkapallokausi on vain neljä kuukautta pitkä, se vaatii ainutlaatuisen tasoitusmenetelmän kunkin joukkueen ja kauden muuttujien vuoksi.

Paras viikko NFL-rekvisiitta WR: llä: Curtis Samuel Smash Spot

Esimerkiksi, USA: n Conference USA: n joukkueen on erittäin vaikeaa kilpailla suurimman kymmenen joukkueen kanssa. Sieltä voit purkaa uutisia, joita ei todennäköisesti ole saatavana liian laajasti, mikä voi olla erittäin tärkeä yliopistojalkapallo-haittaprosessillesi. Konferenssi tuli pois Suuresta idästä ja vilkkaasta konferenssin uudelleenjärjestelystä vuosina 2020–2020. Haluatko ihmisten, jotka todella voittavat vedot, eikö niin?

Jos heillä ei ole aikaa lukea ja päästä eroon pallasta, leveät vastaanottimet eivät voi vaikuttaa peliin. # 25 unitedhealth-ryhmä, kuulostaako työluettelon yksityiskohdilta liian hyvää ollakseen totta, kuten paljon rahaa ja bonuksia etukäteen, tuskin mitään tunteja työskentelemällä jne. Puhelu, jos se kuulostaa riskialttiilta, niin koska se on. Kuten odotit, paremmista joukkueista käydään suurempia konferensseja, joista yleensä puhutaan eniten. Toinen versio yli/alle panoksesta on yksittäisen joukkueen voitot vuodessa. 122 370 verrattuna 112 644: een. 35904 2020 71 68 3 49 635 dollaria.

Se mitä puhumme, on CFB: n laatuvalikoima verrattuna NFL: n laatutasoon. Mutta arvo-mahdollisuuksien kanssa, joita saattaa esiintyä huonoista linjoista, tämä on luultavasti jotain, jonka saatat olla valmis työskentelemään. Ajojen viimeistelyssä on kyse vähemmän siitä, kuinka monta mahdollisuutta saat punaisella vyöhykkeellä, ja enemmän siitä, kuinka monta pistettä voit saada kerran 40: n sisällä. Tennessen kahdeksan pisteen tappio kotonaan Georgian osavaltiossa, joka oli 25 pisteen koira, kertoo meille, että melkein mitä tahansa voi tapahtua, etenkin kauden alussa. Huomaa kuitenkin, ettei ole mitään intuitiivista perustelua, joka selittäisi, miksi tämän alueen joukkueet pyrkivät ala-asteisiin.

Tämän järjestelmän ydin ei ole alkuperäinen idea.

College-vedonlyönnin UKK

Muista, että pienemmillä konferensseilla ja pienillä kouluilla on vähemmän tietoa käytettävissänne, mikä tekee asioista haastavampia. Jos et usko, että sillä on vaikutusta joidenkin ihmisten pelaamiseen, asut toisessa maailmassa. Ei aivan WVU-alueella, mutta silti ohi. Olemme kuitenkin aikataulun pisteessä, vaikkakin kokouspeleistä alkaa tulla enemmän sääntö kuin poikkeus. Kuten korkeakoulujen koripallokentät, myös jalkapallostadionit voivat olla raa'ita paikkoja pelata vastustaville joukkueille. Voit lyödä vetoa esimerkiksi siitä, kuka voittaa Heismanin kyseisellä kaudella tai kuka voittaa kansallisen mestaruuden.

Älä taas pureskele enemmän kuin pystyt pureskella, etenkin liian aikaisin. Tällöin suurin osa yleisöstä saa vedonlyönninsä. Mutta Cowboysin voimakas rikkomus valmentajan Mike Gundyn johdolla on pois päältä ja lentää taas tällä kaudella.

Puhu demoralisoinnista. Joskus te. Toisin sanoen Green Bay Packers -vedon menettämisellä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että kolme muuta NFC North -joukkuetta hävisivät.

Mike Wohlin rahalinjastrategia

Miljoonat dollarit vuodessa menetetään petollisille uhkapelisivustoille, ja se voi pelotella vain kaivaa Google-tuloksia oikean vedonlyöntipaikan kautta. Ruudukkonäkymä, ajattele tätä strategiaa enemmän kuin sijoittamista osakemarkkinoille urheilupelaamisen sijasta. (5 oli tylsä ​​JA helppo voittaja). Saalis on se, että suosikin vedonlyönti maksaa yleensä paljon enemmän. Yritystoimisto, ostaja on vaarassa, että myyjä saattaa laiminlyödä sopimuksen ja jättää toimittamatta omaisuuden. 7) Keilahalli (-0. Niiden, jotka haluavat ottaa sen vakavasti, tulisi kehittää tutkimus- ja analysointijärjestelmä. Ne reiät ovat mistä löydät reunat. Tämä on teknisesti totta myös NFL: ssä, mutta ei läheskään samassa määrin.

On olemassa lukuisia esimerkkejä joukkueista, jotka luovat enemmän punaisen alueen mahdollisuuksia, mutta vähemmän pisteitä kuin vastustaja. Tällaisessa tapauksessa leviäminen voi olla valtava. Sitten tulivat Phil Steel ja hänen College Football Preview -lehti. 5 (ne voivat olla korkeampia tai pienempiä). Monesti urheilun vedonlyöjät tekevät päinvastaista työskentelemällä loukkaavasta näkökulmasta päätelläkseen, kuinka joukkueen O aikoo toimia opposition puolustusta vastaan. Ja kuten aina, olemme joka tapauksessa saaneet sinut suojaamaan sinne. Paras veto on Michiganin osavaltiossa, jota suosii tällä hetkellä 14 pistettä.

Tässä on muutama huomioitava asia, kun varaat noutoja tänä syksynä:

Minusta tiedän, että idea julkaistiin ensimmäisen kerran Stanford Wongin kirjassa Sharp Sports Betting. Hallitse rahaa. 5 pisteen suosikki ja tuhoaa Luoteis 31-10. Neljännesosat suorittavat hirveän 43 prosenttia ohitusyrityksistään - hyvä maan kolmanneksi parhaimmalle. Jotkut pidetään syvempinä ja lahjakkaina kuin toiset. Itse asiassa WVU: lla on eniten voittoja yliopistojalkapallo-ohjelmista vielä voittaakseen mestaruuden.

Vedonlyöjät vetoavat usein korkeamman profiilin konferensseihin, kuten yllä esitetyt.

Tasoitusneuvonta Yliopistojalkapallojen Kilpailupeleihin

Vaikka yliopistojalkapallon vedonlyöntiin liittyy NFL-jalkapallon vedonlyöntiin liittyviä haasteita, luet yliopistojalkapallon linjoja samalla tavalla kuin NFL-vedonlyöntiin. Voit katsella joukkueita, nähdä kuinka asiat pelataan, ja sitten tehdä panos. Yli NFL: n lisäksi yliopistojalkapallopelin voi toisinaan ottaa haltuunsa erityisen taitava hyökkäävä pelaaja. Miami (FL), Memphis ja Pohjois-Carolina. 28. tammikuuta 1891 (he menettivät 72-0 muunnetulla lehmän laitumella ennätyksen vuoksi), WVU-jalkapallojoukkue on rekisteröinyt 752 voittoa ohjelmahistoriassa vuoden 2020 kauden loppuun mennessä. Samanaikaisesti kun lopetin uskokseni Jonesiin, aloin tajua, että tien suosikkien valinta ei ollut voittava strategia. Meillä on lisätietoja siitä, miksi:

Esimerkiksi korkean profiilin pelillä NFL: llä saattaa olla pieni vaikutus pelaajiin ja joukkueeseen, mutta suurin osa heistä on kokenut suuren vaiheen aikaisemmin. Yliopiston jalkapallokausi on myös lyhyempi kuin NFL-kausi, koska yliopiston kalenteri on noin 12 peliä. Kääritämme yliopiston vedonlyöntioppaamme viimeisellä neuvolla. Ensi viikolla 13 pisteen suosikki Boston Collegea vastaan ​​Notre Dame hävisi pelin kotona ja menetti mahdollisuutensa kansallisiin mestaruuskilpailuihin. Toisaalta, jos yliopistojoukkueelle B asetetaan +10, vedot, että hän häviää alle 10 pisteellä. Joskus liikkuminen kaikissa näissä valinnoissa, ketkä ja mitä panostaa, voivat kuitenkin luoda omia haasteita.

Vedonlyönti on viime vuosina varmasti helpottanut live- tai “pelin” vedonlyöntiä. ”Ylin numero on vedonvälittäjien asettama pistelevitys, joka on Arkansas -25. Joten nämä ovat kaikki tilanteita, joissa molemmat koulut ovat keskimäärin enemmän kuin kokonaisuudessaan. Hilton, [125] Kaikilla työntekijöillä ei ole mahdollisuutta tehdä etätyötä. 24% vuodessa on aika paljon.

Kuinka Monta Pelaajaa Voi Olla Yliopiston Jalkapallojoukkueessa?

He joko menevät liian hulluksi yksittäisinä viikonloppuisin tai sijoittavat liian paljon varastoja lyhyellä aikavälillä. Voimme kertoa sinulle tilastojen kannalta, ne ovat arvottomia. Tämä tarkoittaa, että arvomahdollisuuksilla on taipumus kadota nopeasti, jos muut terävät vedonlyöjät vetoavat. Jos teet ensimmäisen puoliajan ja pelin vedon, yrität määrittää kaksi erilaista tulosta yhdelle pelille. Yliopistojalkapallokausi, joka sisältää konferenssien ulkopuolella pidettävät ja konferenssit, sekä jälkiseason, joka kestää joulukuun puolivälistä tammikuun puoliväliin, ovat erittäin suosittuja rahan ansaitsevien urheilun vedonlyöjien keskuudessa.

Graafinäkymä on oletusnäkymä useimmille muille urheilulajeille, mutta ruudukkonäkymään siirtyminen on sama prosessi kaikille urheilulajeille.